Gå direkt till innehåll
Instorage anläggning på Danmarksgatan 34A i Uppsala
Instorage anläggning på Danmarksgatan 34A i Uppsala

Pressmeddelande -

Instorage ser ljust på framtiden inom förrådsuthyrning.

Instorage är ett privatägt familjeföretag som idag har fyra stycken moderna förrådsanläggningar i Tyresö, Nacka, Arninge samt i Uppsala.

Under de senaste åren har Instorage byggt upp en imponerande portfölj om fyra anläggningar runt om i Stockholm och Uppsala. Med moderna lokaler som håller hög säkerhet och innovativ teknik, har de positionerat sig som en stark spelare mot de större aktörerna. Anläggningarna är utrustade med den senaste tekniken för att underlätta så mycket som möjligt för kunden. Genom några enkla knappval får kunden en kod och tillgång till förrådet direkt. Smidigare kan det inte bli, speciellt nu i Covid-tider där avstånd och mindre kundkontakt uppmanas.

- Vi har anpassat våra anläggningar efter att hålla så hög standard som möjligt för att i sin tur underlätta så mycket som möjligt för kunden. Detta har varit speciellt uppskattat nu under Covid-19 då avstånd och så lite mänsklig kontakt som möjligt är högt prioriterat. Snart lanseras även en helt ny Instorage app vilket kommer förenkla det ännu mer för kunden. Vi har sett en ökning i efterfrågan när det kommer till förråd och lager, vilket är väldigt kul. Vi fortsätter att ständigt utveckla vår tjänst och resa i hopp om att finnas nära till hands för både privatpersoner och företag som är i behov av förråd eller lager. - Grundare/VD Marc Skårman

Ämnen

Taggar


Hyr prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala. Boka på www.instorage.se eller via 010-750 05 94 och få tillgång direkt.

Hyr prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala

Hos Instorage kan du hyra prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala. Ni hittar våra anläggningar i Nacka, Tyresö, Arninge och i Uppsala. Boka enkelt och smidigt via www.instorage.se eller på 010-750 05 94 och få tillgång direkt.

Instorage
Karlavägen 15
114 31 Stockholm
Sverige