Gå direkt till innehåll
Rensa smart i hemmet med tips från Instorage

Blogginlägg -

Rensa smart i hemmet med tips från Instorage

När det kommer till att rensa i hemmet och i förrådet så finns det olika saker som kan vara bra att tänka på. Vi på Instorage har några  tips för att underlätta så mycket som möjligt.

  • Lägg upp en plan och börja endast med ett område i hemmet åt gången. Ett tips är att börja i den del av hemmet som är i störst behov utav en rensning. Förbered även med kartonger eller soppåsar för att så effektivt som möjligt rensa ditt hem. 

  • Börja med att sortera ut det som ska sparas och strukturera det på ett lättillgängligt sätt i hyllan, garderoben eller i märkta kartonger och lådor.

  • Fördela därefter prylar och kläder i 3 högar. En hög för saker som ska säljas, en får sådant som ska skänkas och en återvinningshög/slänghög. 

  • Har du kläder eller prylar som känns svåra att rensa bort men som inte har använts på länge? Lägg dessa saker i en kartong och när det är dags att rensa igen går du igenom kartongen en ytterligare gång, förhoppningsvis har du kommit fram till om det ska behållas eller rensas bort.

Förhoppningsvis hittar du en hel del saker som du känner att de inte fyller någon funktion i ditt hem eller förråd. Om man vill frigöra lite extra plats i hemmet kan man alltid hyra förråd hos oss på Instorage. Besök oss på www.instorage.se 

Taggar

Regioner

Hyr prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala

Hos Instorage kan du hyra prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala. Ni hittar våra anläggningar i Nacka, Tyresö, Arninge och i Uppsala. Boka enkelt och smidigt via www.instorage.se eller på 010-750 05 94 och få tillgång direkt.

Instorage
Karlavägen 15
114 31 Stockholm
Sverige