Gå direkt till innehåll
Optimera din flytt med 5 bästa tips från Instorage

Blogginlägg -

Optimera din flytt med 5 bästa tips från Instorage

När det kommer till att flytta så har vi på Instorage lite bra tips för att göra er flytt så smidig som möjligt. Med en lång erfarenhet inom flytt och magasinering har vi lyft fram våra 5 bästa tips:

1. Sortera alltid effektivt i kartonger och lådor. Packa liknande föremål i samma kartong och märk ut med en penna vad kartongen innehåller - för att senare kunna lokalisera snabbare.

2. Packa in ömtåliga föremål med bubbelplast eller tidningar för att undvika slitage eller fula märken.

3. Skruva isär möbler och större föremål om det går och lägg skruvar/tillbehör/sladdar i märkta påsar för att sedan ha en bra överblick när allt packas upp.

4. Plasta även in möbler med ömtåliga material då de kan slitas/förstöras om de används som avlastningsyta eller står lutade mot något.

5. Packa in allt i förrådet eller i lastbilen på ett sätt som gör det enkelt för dig att komma åt och nå saker i rätt ordning. Till exempel så kan du stapla kartonger på varandra längst in och sedan möbler och ömtåliga saker längst ut för att unvika slitage. Försök att inte ställa kartonger på omtåliga möbler eller saker.

Taggar

Hyr prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala

Hos Instorage kan du hyra prisvärda, säkra och uppvärmda förråd i Stockholm och Uppsala. Ni hittar våra anläggningar i Nacka, Tyresö, Arninge och i Uppsala. Boka enkelt och smidigt via www.instorage.se eller på 010-750 05 94 och få tillgång direkt.

Instorage
Karlavägen 15
114 31 Stockholm
Sverige